1 Rode ui
1 Bakje cherrytomaten
150 Gram gorgonzola
2 Tenen knoflook
400 Gram koelverse gnocci
Olijfolie
100 Gram boerenkool
1 Rode ui
1 Bakje cherrytomaten
150 Gram gorgonzola
2 Tenen knoflook
400 Gram koelverse gnocci
Olijfolie
100 Gram boerenkool
Ik heb nu toch een lekker recept voor boerenkool! Afkomstig van internet maar flink aangepast naar mijn eigen smaak. En simpel dat het is!
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de ui in halve ringen en verdeel deze over een helft van de met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tomaat over diezelfde helft en verkruimel de gorgonzola erover. Pel 2 tenen knoflook en leg deze ertussen. Leg de gnocci op de andere helft van het bakblik. Besprenkel alles dat op het bakblik ligt met olijfolie en schuif de bakplaat voor 20 minuten in de oven.
Doe ondertussen de boerenkool in een grote schaal, besprenkel dit met olijfolie en meng dit er met je handen door. Zodra de 20 minuten voorbij zijn haal je de bakplaat uit de oven, vis je de tenen knoflook eruit en knijp je deze uit boven de boerenkool. Meng dit erdoor en doe vervolgens de inhoud van het bakblik erbij. Roer dit er ook doorheen en je bent klaar!
Alle rechten voorbehouden | De wereld volgens Sonja